Zomerworkshops

Welke zomerworkshop(s) volg jij?

Telkens een weekend gewijd aan een specifiek thema o.l.v. ervaren filosofen Marnix Vanlangenaeker en Mattias Van Robays.

Je kan aan elk weekend apart deelnemen, maar een combinatie van de verschillende weekends is ook mogelijk.

De workshops gaan door in de ‘Oude Muziekschool’, Leopoldstraat 5, 3800 Sint-Truiden. Tijdens de zomerperiode gebruiken we veel de tuin en kan je binnenkomen via de Spoorwegstraat 6-8, 3800 Sint-Truiden. Parkeren kan aan de parking van het station (betalend) of aan de parking van AD Delhaize (Viaductstraat 35).

Workshop 1: 19-20 augustus 

FILOSOFEREN OP DE GROEI

Opvoeden is nooit af én een nooit aflatende uitdaging! De ervaring in het filosoferen met kinderen en jongeren biedt unieke kansen om de dialoog aan te gaan en thuis te komen in elkaars wereld. Filosoferen verrijkt het denk- en leervermogen van kinderen en jongeren, draagt bij tot meer verstandhouding en verdraagzaamheid.

Deze unieke workshop richt zich vooral tot ouders, leerkrachten, opvoeders, begeleiders in jeugdzorg en jeugdbewegingen. Iedereen mag zijn/haar/hun vragen meebrengen!

Workshop 2: 26-27 augustus

VERTROUWVOL FILOSOFEREN

Je hebt al wat vertrouwdheid met filosoferen, maar voelt nood aan opfrissing, verbreding en verdieping. Vooral in praktische oefeningen en vanuit concrete ervaringen (die je eventueel zelf meebrengt) geeft dit weekend je de boost om met meer vertrouwen te filosoferen en filosofische gesprekken te leiden/begeleiden. De veelzijdigheid en diversiteit van doelgroepen komen in dit weekend ook aan bod.

PRAKTISCHE INFORMATIE WORKSHOPS

INSCHRIJVEN:

De kostprijs is 500€ per persoon per workshop voor een weekend.

Early Birds die inschrijven voor 30 juni ontvangen een korting van 30% en betalen 350€ per persoon per workshop voor een weekend.

Wenst u 2 of 3 workshops te volgen én u schrijft zich in voor 30 juni 2023 dan krijgt u nog eens 10% korting boven op de early bird korting. 

In dit geval betaalt u 630€ voor 2 workshops (470€ korting) of 945€ voor 3 workshops (555€ korting). Let wel: Er zijn slechts 12 plaatsen per workshop, NU inschrijven is de boodschap!

In de prijs van de workshops zit vervat: de lesgevers, locatie, documentatie, koffiebreaks met zelfgebakken cake of wafeltjes en de lunches.

Indien je wenst te overnachten kan je gebruikmaken van het arrangement met Hotel Stayen (1 overnachting met ontbijt op basis van een 2-persoonskamer: 127€).

SCHRIJF JE METEEN IN

Gelieve onderstaand formulier in te vullen om je in te schrijven.